Méhész Lászlóné Szilvi

Ha valaki megkérdezné, hogy keveredtem erre a pályára, nem igazán tudnék válaszolni. Gyermekkoromban orvos szerettem volna lenni, ám ez a vágy nem volt bennem elég erős ahhoz, hogy leküzdjem a nehézségeket, talán nem véletlenül.
Teltek az évek, és én egyszerűen nem találtam a helyem, ezért míg gyermekeimmel otthon voltam, keresgélni kezdtem. Kisfiammal voltam várandós, mikor elsorvadt a pajzsmirigyem egy része, és akkor három gyermekes anyaként megjártam a poklot. Ekkor kezdtem el kutatni, mi segíthet, ha nem szeretnék életem végéig gyógyszert szedni, depresszióval, közönnyel és beszűkültséggel küzdeni. 
Valahogy így kezdtem reflexológiát tanulni.

2012. novemberében tettem le a Reflexológus vizsgát, majd 2015. szeptemberében Természetes Gyógymódok Terapeuta végzettséget szereztem. Közben tanultam meridián és metamorf masszázst, és ismerőseimen gyakoroltam mindazt amit tudok, azonban dolgozni nem kezdtem el a tanultakkal. 

Valami hiányzott, legalább is azt éreztem! 

2017-ben elkezdtem komolyabban önismerettel foglalkozni. Korábban is olvastam könyveket, és sokat foglalkoztatott a téma, de sosem kértem ebben segítséget. 2017-ben azt gondolom eljutottam oda, hogy mestert választottam és rájöttem, mennyire fontos, hogy az ember segítséget kérjen, kérdezzen, hiszen ez elengedhetetlen a fejlődéshez. 

Ez volt a hiányzó láncszem, ami elvezetett oda, hogy a szakmában is mestert válasszak, Több sikertelen próbálkozás, és néhány visszautasítás után jutottam el Sziliné Magyary-Jávor Zsófiához, aki tanítványának fogadott. Azt gondolom az elmúlt hónap kihívásai során igazi mesterré vált, olyanná, aki nem félti, dédelgeti a tudását, hanem megosztja mindazt amit tud, hogy aztán ehhez hozzáadhassam, azt, aki én vagyok. 

Hálás vagyok azért, amit tőle kaptam, hisz olyan betekintést nyújtott a ebbe a világba, amit korábban az oktatás kapcsán mindig hiányoltam, és ami maximálisan hozzájárult ahhoz, hogy végre a saját utamat járjam. Azt gondolom olyan ember ő, akitől érdemes tanulni, és büszkeséggel tölt el, hogy tanulhatok tőle. Köszönöm!

Jómagam mindig is törekedtem hiteles, ön-azonos életet élni. Rendszeresen sportolok, figyelek magamra, a gondolataimra, mert akkor tudom a maximumot adni, ha én is rendben vagyok. A minőségi, és odaadással végzett kezelésekben hiszek, így ha hozzám fordulsz maximális figyelmet kapsz, és igény esetén, megismerkedhetsz egy újfajta szemléletmóddal, hogy teljesebb, boldogabb életet élhess.