A jövődet te alakítod, minden pillanatban.

Szeretnéd tudni, melyik szolgáltatásom miben segít neked? 

Olvass tovább!

Reflexológia:


Ez a több-ezere éves múltra visszatekintő kezelési mód már az első alkalommal beindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben. Vagyis valójában én nem gyógyítok. Aki azért jön, hogy meggyógyítsam, csak vesztegeti mindkettőnk idejét, hisz erre csak te magad vagy képes. Azonban minden segítséget megadok az úton, amire szükséged van! 

A reflexpontok masszírozásával nem csak a lelkedre, de a zónához tartozó szervre is hatunk, és a szervezet lassan elkezdi meggyógyítani önmagát. Sokszor már az első kezelés után is tapasztalható némi változás, persze ez nagymértékben függ az adott problémától. Többnyire azonban ezek a folyamatok lassan, de biztosan kezdenek dolgozni, így jó, ha türelmesek vagyunk. 

Bár a reflexpontok, zónák sok-mindent elárulnak szervezeted aktuális állapotáról, én nem diagnosztizálok. Ez az orvos dolga, hagyjuk meg neki! 

Ennek ellenére a kezelést a rendelkezésemre álló információk alapján személyre szabottan állítom össze minden esetben, hogy a lehető legjobb hatást érjem el.

Kezelés menete: 

Érkezés után egy kis beszélgetés közben (mikor is megbeszéljük az előző kezelés óta történteket, tapasztalásokat), finom, meleg lábfürdőt veszel, majd mikor úgy érzed, elhelyezkedsz a masszázságyon. A talpmasszázst kb. 45 percig élvezheted, majd ha szükségét érzed kicsit még megpihenhetsz, átbeszéljük a tapasztaltakat, valamint tanácsokkal látlak el, ha szükséges.

Első alkalommal lehetőség van holisztikus állapotfelmérésre, mely során először megbeszéljük milyen panaszok okoznak jelenleg problémát, az eddigi betegségeket, valamint jelenlegi életmódodat. Ezt követően biorezonanciás mérés következik, majd a reflexzónák vizsgálata. Ez kb. 90 percet vesz igénybe.

Ezek után a következő alkalomra összeállítok egy 10 alkalomra szóló kezelési tervet, és szükség esetén segítő tanácsokat adok.      

Metamorf masszázs: Egyszerű, mégis csodálatos lelki blokkoldó technika, finom, lágy érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.
Az összes lelki fájdalom, sérülés a tudat mélyén nyugszik.  Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ezek a gátak hatással vannak tudatunkra, mindennapi életünkre, és akár testi problémákat is okozhatnak. A metamorf masszázs  a tudat alattiban elraktározott blokkok oldására nagyon hatásos.

Mi is a metamorf masszázs?

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat.

A kezelés hatására nyitottabbak leszünk, oldottabbá tesz minket. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.
Kedvezően hat: a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-és fogproblémákra, hajhullásra, torok-és fülfájásra.

Csakra talpmasszázs:

A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat masszírozzuk finom érintéssel, ezzel aktivizáljuk működését harmonizáljuk. A kezelések hatását az ásványok, a színek, az illóolajok és a tibeti hangtálak gyógyító ereje teszi teljessé. Bővebben itt olvashatsz róla.